שבועות במחלבת פלורה, חגיגה של יצרנים מקומיים, טעמים וריחות של הגליל.
מחלבת פלורה בקיבוץ לוטם מזמינה אתכם לארוחת שף בקיבוץ לוטם בתאריך 29.5 בשעה 19:00.
בארוחה, אשר יבשל השף נדב קורנפלד, יוגשו כ- 10 מנות המתבססות על הגבינות שמיוצרות במקום ועם התאמת יין לאורך כל הארוחה.
בין המנות אשר אנחנו מתכננים להגיש (יתכנו שינויים בהתאם להיצע שיהיה בשווקים במועד הארוחה)-
טארטטן עגבניות עם גבינת סנט מור
סלט אביב- בעייר, מלפפון בלדי, דובדבן, בצל סגול, שקדים על לאבנה וסומק
ניוקי ברוטב טלג׳יו ודלורית צלויה
סרדין מקומי כבוש, ריקוטה, גרידת לימון
טורטליני גבינת כבשים לקטית וכרשה בחמאת מרווה ושום,
קונפי לוקוס על גרטן סלרי עם גבינת תום מרווה
טוויל זרעים וכחולה עדינה עם ריבת משמש טרי
קונסומה פירות העונה עם גלידת יוגורט ושמן זית
מחיר לאדם – ארוחה והתאמת יין – 440 ש״ח
19:00
165.00 ₪