העולם צורך מידי שנה כמויות אדירות של סוכר לבן, השפעותיו הבריאותיות השליליות על גופנו ברורות וידועות. כמענה לכך – התפתחה תעשיית ענק של ממתיקים ותחליפי סוכר שלהם בעיות משלהם אם ברמה הבריאותית ואם בגלל טעמי לוואי. בסוף… סוכר לבן זה הטעם שכולם אוהבים. דמיינו מה היה קורה אם היינו מצליחים לקחת סוכר לבן רגיל בטעם האהוב והמוכר ולהפכו ל"מופחת סוכר" ? מהיום זה אפשרי! גיא בן צבי יספר לנו על פריצת הדרך העולמית ממעבדה קטנה בגליל המאפשרת באמצעות תהליך פיזיקלי (לא כימי) לקבל מסוכר לבן מתיקות מוגברת פי 10 עד פי 50.
מיקום: מרכז שכניה | בהרשמה מראש בלבד | מינימום 30 משתתפים | הכניסה חופשית | צרפו את האירוע לסל הקניות.
0.00 ₪
ההרשמה נסגרה!