שף דוחול ספאדי – האבא של המטבח הערבי המודרני, ממסעדת דיאנא המיתולוגית בנצרת – מגיע להתארח אצלנו בקיבוץ מורן.
יחד עם ניתאי יהלום הם יבשלו סרוויס ארוך, מהצהריים ועד הערב.
שני דורות, שני מטבחים, רקעים שונים – שולחן אחד.
מנות מהלב, חומרי גלם מהגליל, שיתוף פעולה חד־פעמי ומרגש.
ועל הפטיפון: דיויד פרץ עם מוזיקה ערבית, תקליטים נדירים ואווירה של תחילת הקיץ.
ראשון (ערב חג שבועות), 1.6.25, 12:00-20:00
סלואו דיינינג, קיבוץ מורן
אין לארוחה תשלום קבוע מראש- התשלום הוא לפי מה שהוזמן מהתפריט.
כן יש להזמין מקום מראש:
להזמנת שולחן – לחצו כאן >>
מספר המקומות מוגבל
12:00-20:00
קיבוץ מורן