תיאור
השף עומר כיוואן מארח במטבחו הביתי, סדנה להכנת שלוש מנות בשר חגיגיות – מנסף כבש ועגל, אוסובוקו טלה וכתף כבש בתנור. בסיום, פותחים שולחן עמוס בכל טוב לארוחה מופלאה. משך הסדנה כשלוש שעות. ההרשמה מוגבלת ל- 20 משתתפים. עלות למשתתף | 300 ש"ח.
300.00 ₪
השף עומר כיוואן מארח במטבחו הביתי, סדנה להכנת שלוש מנות בשר חגיגיות – מנסף כבש ועגל, אוסובוקו טלה וכתף כבש בתנור. בסיום, פותחים שולחן עמוס בכל טוב לארוחה מופלאה.
ההרשמה נסגרה!
השף עומר כיוואן מארח במטבחו הביתי, סדנה להכנת שלוש מנות בשר חגיגיות – מנסף כבש ועגל, אוסובוקו טלה וכתף כבש בתנור. בסיום, פותחים שולחן עמוס בכל טוב לארוחה מופלאה. משך הסדנה כשלוש שעות. ההרשמה מוגבלת ל- 20 משתתפים. עלות למשתתף | 300 ש"ח.