פלורה היא מחלבה בוטיקית הממוקמת בקיבוץ לוטם שבגליל התחתון, המתמחה בייצור גבינות ארטיזנליות מחלב כבשים ועזים ומארחת בצמוד בראייה גסטרונומית עדכנית. במקום פועל מרכז מבקרים שמספר את הדרך של המחלבה, אופן ייצור הגבינות והיכרות עם האישה שמאחורי המחלבה, מיכל בינשתי, אשת גסטרונומיה מובילה והגבן הראשי של המחלבה עזי מיטראני שניהם יוצרים סיפור איכותי, בלתי מתפשר של ייצור מקומי, שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים. בפלורה ניתן ליהנות מתפריט כיפי, קליל ומעשיר על טהרת הגבינות.
הסנה תתקים ביום שני 2.6.25
שעות הפעילות : 10:00, 12:00, 14:00
משך הסדנה – שעה אחת
מינימום משתתפים : 10 אנשים
מחיר לאדם : 165 שח
10:00, 12:00, 14:00
165.00 ₪