תיאור
המנסף הינה מנה ערבית עתיקה, ראשיתה של המנה הגיעה מהשבטים הבדואים לפני כמאה שנה.
בסדנה נכין בביתה המקסים של אום מוחמד נוואל, מנסף כבש חגיגי, עמוס בצנוברים ולצידו רוטב יוגורט מבושל כמיטב המסורת הגלילית.
כשריחות התבשיל החגיגי יעלו באפנו, נשב לארוחה נפלאה, כזו שלא תשכח במהרה.
משך הסדנה כשלוש וחצי שעות והיא מוגבלת ל-20 משתתפים.
עלות למשתתף | 150 ש"ח.
מקום מפגש מתנ"ס בענה ומשם ניסע יחד לביתה של המארחת.