הרצאה פתוחה על קולינריה מקומית | הסתיים!

0.00 

הרצאה קלילה על הקולינריה המקומית, חקלאות, שימור מזון, השפעת המטבח השאמי על הקולינריה האזורית, ההבדל בין מטבח בדואי למטבח פלאחי ועוד.

ההרשמה נסגרה!

מק"ט: 405 קטגוריות: ,

תיאור

הרצאה קלילה של היזם הקולינרי אוהד רוט על הקולינריה המקומית, חקלאות, שימור מזון, השפעת המטבח השאמי על הקולינריה האזורית, ההבדל בין מטבח בדואי למטבח פלאחי, על קצה המזלג שמן זית, דבש, טחינה ועוד. ההרצאה הינה ללא עלות.