בואו לחוות סדנה ייחודית ומעשירה, שבה נלמד על הטף והתבלינים, נכין מאכלים מזינים ומתעמק בתרבות שמאחורי המטבח האתיופי . דרך סיפורים אישיים על המסע שלי לבריאות והעלייה מאתיופיה, ניצור חוויה בלתי נשכחת.
מה בסדנה?
נכין מגוון תבשילים (ווט), ונאפה אנג׳רה ונאפה מטף בתהליך מסורתי, טעימים במיוחד.
-לימוד שיטות וטכניקות בישול מסורתיות,.
-נחשף לחוכמה המרפא, לידע על מזון בריאות ולתרבות האכילה בעלת ערכים חברתיים.
-סדנה מעשית באווירה דיאלוגים .
נסיים בחגיגה משותפת סביב שולחן מלא במעשה ידיכם.
חמישי 29.5 בין השעות 10:00 עד 14:00
שישי 30.5 בין השעות 10:00 עד 14:00
מחיר: 385 למשתתף
הסדנה מיועדת לעד 8 משתתפים
הסדנה מתאימה לטבעוניים, צמחוניים, לרגישים לגלוטן
10:00-14:00
חטיבת הראל 165, כרמיאל
385.00 ₪