שגורה – סדנת בישול והיכרות עם המטבח האתיופי | חמישי 29.5.25, שישי 30.5.25

בואו לחוות סדנה ייחודית ומעשירה, שבה נלמד על הטף והתבלינים, נכין מאכלים מזינים ומתעמק בתרבות שמאחורי המטבח האתיופי . דרך סיפורים אישיים על המסע שלי לבריאות והעלייה מאתיופיה, ניצור חוויה בלתי נשכחת.

מה בסדנה?
נכין מגוון תבשילים (ווט), ונאפה אנג׳רה ונאפה מטף בתהליך מסורתי, טעימים במיוחד.
-לימוד שיטות וטכניקות בישול מסורתיות,.
-נחשף לחוכמה המרפא, לידע על מזון בריאות ולתרבות האכילה בעלת ערכים חברתיים.
-סדנה מעשית באווירה דיאלוגים .
נסיים בחגיגה משותפת סביב שולחן מלא במעשה ידיכם.

חמישי 29.5 בין השעות 10:00 עד 14:00

שישי 30.5 בין השעות 10:00 עד 14:00

מחיר: 385 למשתתף

הסדנה מיועדת לעד 8 משתתפים

הסדנה מתאימה לטבעוניים, צמחוניים, לרגישים לגלוטן

 

 

פרטים נוספים

10:00-14:00

חטיבת הראל 165, כרמיאל

הזמנת כרטיסים

385.00 

כמה כרטיסים?
דילוג לתוכן