סדנת אפיית לחם מחמצת | 10.3.23

בסדנה תלמד תמר רז את רזי המחמצת. נבין מה זה הגלוטן וחשיבותו. נאפה יחד לחמי מחמצת.
כל משתתף יכין לעצמו בצק להמשך אפייה בבית. נכין פיתות כיס מחמצת, מרק עשיר וטעים עם בירה (גלוטן) ונכין טורטיות ללא גלוטן. בנוסף נכין ממרחים טובים כדי להנות עם הלחם שנטעם.
בתחילת סדנה יוגשו קרקרים תוצרת בית וממרחים טובים.

פרטים נוספים

10:00-13:00

יודפת

הזמנת כרטיסים

250.00 

ההרשמה נסגרה!

דילוג לתוכן