מבוא לשמן זית גלילי וסדנת קובה – אהוד סוריאנו ואום בילאל | שישי 10.3.23

מוהדיה קדרי- אום בילאל, היא אשה עוצמתית שלאורך השנים לא נרתעת מקשיים לא פשוטים ולא עוצרת לרגע, סיפורה האישי לא פחות מרתק מאשר המאכלים שהיא מוציאה תחת ידיה.
בביתה המקסים בכפר נחף, מבשלת אום בילאל מעדנים לארועים בכפר ומחוצה לו וגם מכינה מגוון מוצרים משובחים למכירה שוטפת וכן מארחת בתאום מראש סדנאות בישול מהפנטות.
הפעם יתלווה לאום בילאל, אהוד סוריאנו, מומחה שמן זית בעל שם עולמי אשר יספר על עץ הזית, שמן הזית באזור בית הכרם תוך סקירה היסטורית מעלפת. יחד הם ילמדו את סודות הקובה המושלם, כזה המשלב בצק דק שעוטף בשר מתובל להפליא ומטוגן בשמן זית מקומי.
בסיום ארוחה טעימה במיוחד.

משך הסדנה ארבע שעות | ההרשמה מוגבלת ל-20 משתתפים.

פרטים נוספים

הזמנת כרטיסים

200.00 

16 במלאי

דילוג לתוכן